Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Brandon

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Brandon: Brandon is afgeleid de plaatsnaam Brandon, met als betekenis "heuvel met bezemkruid".

Bekende naamdragers

Brandon Walsh is een fictief personage uit de televisieserie Beverly Hills 90210 die wordt gespeeld door Jason Priestley, van 1990 tot 1998. Brandon wer'kt als kelner en staat er om bekend meerdere liefjes te hebben gehad.

Brandon Walker is een eveneens een fictief personage, maar van de soapserie Days of Our Lives en wordt gespeeld door Matt CedeƱo.

Afgeleide namen: Brand, Branden, Branton

Geboortekaartjes met de naam Brandon

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Brandon. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Brandon of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Brandon kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Brandon of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

piet brandon   08 Feb 2011
De naam brandon is veel ouder dan dat Het komt uit spanje en portugal Is van Sefardiese oorsprong In portugal is de naam veranderd in brandao de engelse tak is met de romeine gekomen tik de naam brandon maar in met Sefardie in google


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455