Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Bradley

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Bradley: Bradley is een engelse naam, met als betekenis "groot weiland". Bradley was oorspronkelijk een plaatsnaam en een familienaam.

Bekende naamdragers

Bradley Cooper (1975) is een Amerikaans acteur. Brdaley is vooral bekend van zijn rol als de journalist Will Tipin in de Amerikaanse televisiereeks Alias. Daarnaast was hij te zien in films zoals My Little Eye, Failure To Launch en The Hangover. Bradley trouwde in december 2006 met actrice Jennifer Esposito, maar hun huwelijk strandde al na vier maanden. Daarna heeft hij nog relaties gehad met Cameron Diaz, Jennifer Aniston en Renée Zellweger.

Afgeleide namen: Brad, Bradd, Bradlee, Bradleigh, Bradlie, Bradly

Geboortekaartjes met de naam Bradley

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Bradley. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Bradley of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Bradley kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Bradley of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

nieuwe bradley   30 Apr 2014
op 23-04-2014 is er een nieuwe bradley geboren


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455