Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Boyd

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Schots

Betekenis Boyd: Boyd is een Schotse naam, met als betekenis "geel" of "blond".

Bekende naamdragers

Boyd Rice (1956) is een Amerikaans experimenteel muzikant, die bekend is van zijn controversiƫle sociaal-darwinistische standpunten en zijn vriendschap met de oprichter van de Church of Satan Anton Szandor LaVey. Marilyn Manson beweert dat Boyd zijn grote voorbeeld is.

Boyd Gaines (1953) is een Amerikaans acteur die vier Tony Awards won, voor zijn rollen in The Heidi Chronicles, She Loves Me, Contact en Gypsy: A Musical Fable. Boyd was ook te zien in Fame, L.A. Law and Law & Order en One Day at a Time.

Geboortekaartjes met de naam Boyd

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Boyd. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Boyd of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Boyd kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Boyd of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

boyd   14 Mar 2012
boyd is een geile naam en heeft een beroemden voetbalspeler;p


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455