Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Bobbi

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Bobbi: Bobbi is een verkorting van de Germaanse naam Robert, die "schitterend door roem" betekent.

Bekende naamdragers

Bobbi Eden (1980) is een Nederlandse porno-actrice en visagiste. In 1980werd Bobbi een glamourmodel en eindigde tweede bij de Pet of the Year verkiezing van Penthouse. Ze deed modellenwerk voor alle grote bladen zoals Hustler, Penthouse, Playboy, Mayfair en Club. Bobbi was de eerste Magazine modellen die in het webcamhuis van Interclimax ging werken. Ze heeft samen met haar man een productiebedrijf voor erotische content en concepten voor film, internet en tv. In 2014 speelde ze mee in het televisieprogramma Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit.

Bobbi Brown (1993-2015) was de dochter van Whitney Houston. Ze overleed net als haar moeder in het bad, officieel door verdrinking, maar er zijn geruchten over drugsmisbruik. Haar moeder en zangeres Whitney Houston kende een gelijkaardig tragisch einde toen ze in 2012 levenloos aangetroffen in bad van een hotel. Bobbi en haar moeder waren steeds erg close en ze was erg geraakt door het overlijden van haar moeder. De vader van Bobbi is muzikant Bobby Brown.

Afgeleide namen: Bobbie, Bobby, Bobien, Robbe, Robbert, Robbie, Roberta, Robertina

Geboortekaartjes met de naam Bobbi

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Bobbi. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Bobbi of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Bobbi kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Bobbi of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455