Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Beyonce

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Amerikaans

Betekenis Beyoncé: Beyoncé is een fantasienaam die voor het eerst als meisjesnaam aan Beyoncé Knowles werd gegeven. Beyoncé was toen afgeleid van Beyince, de achternaam van haar moeder.

Bekende naamdragers

Beyoncé Knowles (1981) is een Amerikaanse modeontwerpster, zangeres en actrice. Ze won tien Grammy Awards. Beyoncé was eerst zangeres van de groep Destiny's Child maar trad later meer op als solozangeres. The Cove Magazine plaats de stem van Beyoncé op nummer 7 in hun top 100 van de beste popzangers. Vanaf 2006 is Beyoncé ook te zien als actrice, o.a. in de films Austin Powers, The Pink Partner en Dreamgirls.

Afgeleide namen: Beyonca, Byanca

Geboortekaartjes met de naam Beyoncé

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Beyoncé. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Beyoncé of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Beyoncé kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Beyoncé of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

poepie   19 Nov 2008
SSSSSSTTTTTTTTOOOOOOOOOMMMMMMMM


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455