Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Belle

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Frans

Betekenis Belle: De meisjesnaam Belle ken een verkorting zijn voor Isabelle, met als betekenis "God is mijn eer", maar is ook een Frans woord met als betekenis "mooi" of "knap".

Bekende naamdragers

Belle Perez (1976) is een Vlaamse zangeres meet Spaanse roots is vooral bekend door haar Spaans getinte nummers. Ze begon haar zangcarrière nadat ze had deelgenomen Eurosong. In 2005 zetelde Belle in de jury van Star Academy, een muziekprogramma dat op zoek gaat naar nieuw zangtalent. Belle heeft niet enkel succes in België, maar ook in Nederland en Duitsland. Ze won vanaf 2002 vijf jaar op rij de Radio 2-zomerhit.

Afgeleide namen: Beau, Beaudine, Beauk, Beauke, Beauty, Boe

Geboortekaartjes met de naam Belle

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Belle. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Belle of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Belle kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Belle of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455