Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Armin

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Armin: De jongensnaam Armin is afgeleid van Herman, met als betekenis "man van het leger".

Bekende naamdragers

Armin Zöggeler (1974) is een Italiaans rodelaar die tweemaal olympisch kampioen werd. Armin debuteerde op zijn negentiende in het Italiaanse nationale team. In 1994 won hij brons op de Olympische Spelen en vier jaar later werd hij voor het eerst Olympisch kampioen. Armin won negen keer de wereldbeker rodelen.

Armin Shimerman (1949) is een Amerikaans acteur. Armin speelde eind jaren '80 de rol van Pascal in de televisieserie Beauty and the Beast. Verder is hij bekend voor zijn rol van Quark in de sciencefiction televisieserie Star Trek: Deep Space Nine.

Afgeleide namen: Arman, Armand, Armando, Armani, Armanis, Armano, Herman

Geboortekaartjes met de naam Armin

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Armin. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Armin of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Armin kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Armin of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455