Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Aram

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Armeens

Betekenis Aram: De jongensmaa Aram heeft als betekenis "de verhevene".

Bekende naamdragers

Aram is een persoon uit de Bijbel. Hij was de zoon van Sem en de kleinzoon van Noach. Aram wordt in de Bijbel beschouwd als de stamvader van het Aramese volk. In Genesis 10:22-23 is hij opgenomen in het overzicht van nakomelingen van Noach.

Aram van de Rest (1976) is een Nederlands acteur. Aram is een zoon van regisseur John van de Rest en actrice Josine van Dalsum. Al op jeugdige leeftijd was Arame zien op televisie in Sesamstraat. In 2004 kreeg Aram een grote rol in de soap Onderweg Naar Morgen. In 2007 brengt hij met zijn band ARAM zijn dubuutsingle uit : Rubber Doll.

Afgeleide namen: Arram

Geboortekaartjes met de naam Aram

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Aram. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Aram of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Aram kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Aram of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455