Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Annelieke

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Annelieke: De meisjensnaam Annelieke bestaat uit Anne, met als betekenis "de lieflijke" en Lien, met als betekenis "de stralende".

Bekende naamdragers

Annelieke Bouwers (1976) is een Nederlands actrice en zangeres. Sinds 2004 speelt Annelieke de rol van Sanne Klein in de soap ONM. Annelieke is getrouwd met de acteur Cas Jansen. Ze hebben samen een dochtertje, Joƫlle genoemd.

Afgeleide namen: Ane, Anna, Anne, Anneleen, Annelie, Annelien

Geboortekaartjes met de naam Annelieke

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Annelieke. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Annelieke of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Annelieke kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Annelieke of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Anneliese   13 Jan 2011
het is een mooie naam met een nog mooiere betekenis, hoe meer meisjes er zijn die Annelieke hebben als naam, hoe beter =p


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455