Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Amira

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Arabisch

Betekenis Amira: De Arabische meisjesnaam Amira betekent "prinses".

Bekende naamdragers

Amira Casar (1971) is Franse actrice die in Engeland is geboren. In 1997 werd Amira Casar genomineerd voor een C├ęsar in de categorie Beste Vrouwelijke Belofte. Ze speelde in meer dan dertig films, waaronder Assia Wevill en To Paint or Make Love.

Afgeleide namen: Amirah, Amyra, Amyrah, Mera, Merah, Mira, Mirah

Geboortekaartjes met de naam Amira

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Amira. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Amira of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Amira kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Amira of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

ik heet amira    27 Nov 2012
dus ik ben een prinses en ik ben blij dat ik een prinses ben want dan lijkt het net als of je een echt prinses bent en das juist leuk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkben blij dat ik amira heet!

Amiera   08 Feb 2012
Ik heet prinsses ! Maar mij naam schrijf je met i e

Hajar   27 Dec 2011
Amira is een beuatiful name


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455