Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Noel

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Frans

Betekenis NoŽl: NoŽl is een Franse jongensnaam, met als letterlijke betekenis "Kerstmis".

Bekende naamdragers

NoŽl Slangen is een Belgisch communicatieadviseur die gespecialiseerd is in crisiscommunicatie en opiniemanagement. NoŽl werkt voor zowel overheid, institutionele klanten als internationale bedrijven. Hij was tot 2008 strategisch manager van de Vlaamse liberale partij Open VLD.

NoŽl Vantyghem (1947-1994) was een Belgisch wielrenner, die in 1972 de wielerklassieker Parijs-Tours won. Deze overwinning resulteerde in zijn legendarische uitspraak: "Samen met Eddy Merckx won ik alle klassiekers die er te winnen waren. Ik Parijs-Tours en hij al de rest."

Afgeleide namen: Natal, NoŽll, Nowel

Geboortekaartjes met de naam NoŽl

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam NoŽl. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een NoŽl of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam NoŽl kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam NoŽl of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455