Babynaam.info: betekenis babynamen, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Ella

Babynaam:Ella

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Ella:Ella is een verkorting van de meisjesnaam Elisabeth, dat afgeleid is van het Hebreeuwse Elisjeba en "God heeft gezworen" of "God is mijn eed" betekent. In de Bijbel is Elisabeth de vrouw van Zacharias en moeder van Johannes de Doper.

Naamdragers:Ella Fitzgerald (1917-1996) is een van de bekendste jazz zangeressen. Ella Fitzgerals won dertien Grammy Awards en werd bestempeld als "The First Lady of Song". Ze was een bijzondere zangeres met een stem die beschikte over drie octaven.

Ella Snoep (1927) is een Nederlands actrice en schrijfster. Ella Snoep heeft in Abbekerk een eigen marionettentheater. In een zestiende-eeuwse boerderij heeft ze de hooizolder uitgerust als theater. Ella Snoep speelt er met marionetpoppen zo klein als een hand en zo groot als een persoon. Ze acteerde ook zelf in het theater, bv. in Theater en De Jantjes en speelde in TV series en films zoals Kees & Co, De Winkel, Het Zonnetje in Huis, Vrouwenvleugel en Goudkust.

Afgeleide namen:Elle, Eliza, Elisa, Elise, Elly, Els, Elsa, Else, Elza

Geboortekaartjes met de naam Ella

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Ella. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Ella of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin2@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Ella kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Ella of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

ella
Ella betekend de beeldschone fee maagd en komt oorspronkelijk uit ItaliŽ. Het woord ella wordt in het grieks vaak gebruikt maar dat betekend kijk om.

Ella
Ik vindt een mooie naam en komt in voor in een liedje in een film en ik heet ella

Sofia
Maar wat betekend de naam ella nu?

Ella
Voor toekomstige ouders: Als uw kind Ella noemt moet het elke keer opnieuw Ella elle l'a horen en under my umbrella ella ella ..

lore
ik ben lore mijn mama is zwanger het is een meisje en noemt ella kij mooie naam

Elena
Leuke naam... Lijkt ook wel op een verkorting van mijn naam.

jonas
Ella is echt een super mooie naam. Het betekent: vet coole gozer

camille
eey,ik vind da camille ook in de top 10 moe komn!

britt
ella is mijn allerbeste vriendin!!!!!!!

Ella x
Ik heeet Ellaaaaaa

ella
leuk

ELLA!!
Hoii, k heet ook ella leuke betekenid hoor maare ik ben nu bij een vriendin dsu ik ge nu baii(L) xx ELLA!!

ella
hallo allemaal kijk maar is naar de betekenis in het Italiaans en Spaans en alle ella s op de wereld de groetjes ella

Ella
na apers


Meer reacties over Ella

Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455